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목록2023/06/22 (2)
Wines & Bones : 소비치의 와인 그리고 정형외과 안내서

Luciano Sandrone Dolcetto d'Alba 2016루치아노 산드로네 돌체토 달바 2016[Specification]지역 : Italy / Piedmont / Alba 품종 : 100% Dolcetto 알콜 : 13.5% 양식 : Soft maceration for 5/9 days in steel and fermentation for 14 days in steel, ageing for a few months in steel. 내 점수 : 90 pts 평균가 : $26 재구매의사 : 6/10[Tasting note]생각보다 괜찮네...??Dolcetto라는 품종에 대한 선입견이 있었다. 거칠고, 농축미는 부족하고, 산도는 떨어질 것 같은 와인이다. 그러나 산드로네의 명성답게 단점이 많은 품종..

Gianni Voerzio Martini Barolo 2018 지아니 보에르지오 마르티니 바롤로 2018 [Specification] 지역 : Italy / Piedmont / Barolo 품종 : 100% Nebbiolo 알콜 : 14% 양조 : A wine of marked youthful exuberance, left to age for 24 months in traditional 25-hectolitre barrels where the maturing process brings out it’s elegance. It then sits in bottles for another 12 months. 내 점수 : 88 pts 평균가 : $47 재구매의사 : 0/10 [Tasting note] 사촌 보에르..