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[와인시음] Mauro Molino Barolo 2018 - 마우로 모리노 바롤로 2018 본문

Wine & More/Wine tasting

[와인시음] Mauro Molino Barolo 2018 - 마우로 모리노 바롤로 2018

소비치 2023. 8. 31. 08:36
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Mauro Molino Barolo 2018

마우로 모리노 바롤로 2018

[Specification]

지역 : Italy / Piedmont / Barolo DOCG
종 : 100% Nebbiolo
알콜 : 14.5%
양조 : Medium-long maceration in contact with the grape skins, alcoholic and malolactic fermentation in steel tanks, aged in French oak barrels for at least 18 months.
내 점수 : 89 pts
평균가 : $42
재구매의사 : 0/10

[Tasting note]

Nebbiolo의 아름다움을 훔쳐간 French Oak Barrel...

색은 갈색에 가까운 연한 가넷색을 띄는 와인으로 감초와 토피의 오크향이 가장 지배적인 와인이다. 시간이 지나면 진한 오크풍미 뒤에 가려있는 붉은 과일이 나타나는데, 힘이 많이 죽어있어 안타깝게 느껴진다. 입에서는 강력한 산화작용의 결과로 산도와 탄닌이 한없이 누그러져있어 지금 당장 마시기에는 훌륭하다. 그러나 네비올로의 고유의 아름다움을 돈과 시간을 들였음에도 살리지 못했다는 점에서 참으로 안타까운 와인이다.

French Oak Barrel who stole Nebbiolo's beauty...

It is a wine with a light garnet color close to brown, and the oak note of licorice and toffee is the most dominant bouquet. Over time, the red fruit hidden behind the rich oak flavor appears, but unfortunately it nearly losts its power. At the palate, acidity and tannin are endlessly softened as a result of strong oxidation, making it great to drink right now. However, it is a very shameful wine in that it did not boost the original beauty of Nebbiolo even though it took money and time.

M- garnet-brown
M aroma 
Licorice, Toffee, Dry red cherry, Raspberry, Wet earth

M+ flavor 
Dry / M+ acid / M+ tan / M+ alc / M+ body / M fin
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