일 | 월 | 화 | 수 | 목 | 금 | 토 |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Tags
- Chardonnay
- 와인 시음
- 피노누아
- 와인테이스팅
- winetasting
- 네비올로
- Wine study
- Riesling
- Sangiovese
- 와인
- champagne
- 리슬링
- wine tasting
- Sauvignon Blanc
- Nebbiolo
- wine
- RVF
- 와인시음
- 티스토리챌린지
- WSET level 3
- WSET
- 와인공부
- 샤도네이
- 오블완
- 샤르도네
- 블라인드 테이스팅
- Pinot Noir
- Chenin Blanc
- 산지오베제
- 샴페인
Archives
- Today
- Total
Wines & Bones : 소비치의 와인 그리고 정형외과 안내서
[와인시음] Boffa Barbaresco 2018 - 보파 바르바레스코 2018 본문
반응형
<네비올로 합정 '올빼미 시음회'>
Boffa Barbaresco 2018
보파 바르바레스코 2018
[Specification]
지역 : Italy / Piedmont / Barbaresco
품종 : 100% Nebbiolo
알콜 : 14%
양조 : Contemporary in terms of technology yet very much traditional in the style of winemaking, fermentation takes place in temperature controlled stainless steel vats, and is then refined for 18 months in 2000/2500L Slavonian oak barrels and a further 6 months in bottle before release.
내 점수 : 92 pts
평균가 : $56
재구매의사 : 5/10
[Tasting note]
우아한 바르바레스코의 전형
장미, 라즈베리, 레드체리의 밝고 화사한 붉은 과일의 풍미를 기반으로 삼나무, 타르, 흙의 풍미가 더해져있다. 농축미가 있거나 피니쉬가 길거나 하지는 않는다. 다만 바르바레스코의 아름다움과 우아함을 지니고 있다.
Typical Barbaresco with grace!!
Based on the bright red fruit flavor of roses, raspberries and red cherries, cedar, tar and earth flavors are added. It is not concentrated or has a long finish. However, it has the beauty and elegance of Barbaresco.
M ruby
M+ aroma
Rose, Raspberry, Red cherry, Cedar, Tar, Earth
M flavor
Dry / H acid / H tan / M alc / M+ body / M+ fin
반응형
'Wine & More > Wine tasting' 카테고리의 다른 글
[와인시음] Tenuta Cucco Barolo Serralunga d'Alba 2017 - 테누타 쿠코 바롤로 세라룽가 달바 2017 (0) | 2023.06.21 |
---|---|
[와인시음] Tenuta Cucco Langhe Nebbiolo 2020 - 테누타 쿠코 랑게 네비올로 2020 (0) | 2023.06.21 |
[와인시음] Boffa Na Mira 2018 - 보파 나 미라 2018 (0) | 2023.06.20 |
[와인시음] Matteo Correggia Roero DOCG 2018 - 마테오 코레지아 로에로 DOCG 2018 (0) | 2023.06.19 |
[와인시음] Nervi Conterno Il Rosato 2020 - 네르비 콘테르노 일 로사토 2020 (0) | 2023.06.18 |