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[와인시음] Boffa Na Mira 2018 - 보파 나 미라 2018 본문

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[와인시음] Boffa Na Mira 2018 - 보파 나 미라 2018

소비치 2023. 6. 20. 08:58
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<네비올로 합정 '올빼미 시음회'>

Boffa Na Mira 2018

보파 나 미라 2018

[Specification]

지역 : Italy / Piedmont / Langhe
종 : 40% Nebbiolo, 40% Barbera, 20% Cabernet Sauvignon
알콜 : 14%
내 점수 : 92 pts
평균가 : $16
재구매의사 : 8/10

[Tasting note]

Ca Ba Ne 블랜딩!! 

약간의 제비꽃, 블랙체리, 검은딸기, 블랙베리의 검붉은 과일풍미가 풍부한 가운데, 민트향이 은은하게 나고 흙과 삼나무향이 더해져있다. 입에서는 산도가 매우 좋고 탄닌감이 까끌하게 존재감을 드러낸다. 약간의 무게감도 있으며 풍부한 과일향과 산도가 피니쉬를 이끈다. 우아함과 단단한 구조를 담당하는 Nebbiolo, 풍부한 과실을 담당하는 Barbera, 푸릇한 느낌을 부여하며 강건함을 더해주는 Cabernet Sauvignon. 신생 블랜딩이지만 구성품종들이 장단점이 명확하여 서로의 부족함을 잘 채워주고 있다.

Ca Ba Ne Blending!!

While the blackish red fruit flavor of some violets, black cherries, black strawberries, and blackberries is rich, the mint note is faint and the note of earth and cedar is added. The acidity is very good from the mouth, and the tannin is sandy showing a presence. It has some weight, and the richiness and acidity lead the finish. Nebbiolo in charge of elegance and robust structure, Barbera in charge of rich fruit, Cabernet Sauvignon in a fresh brand, but the advantages and disadvantages of those varieties are clear to make up for harmony.

M+ ruby
M aroma
Black cheery, Black strawberry, Black berry, mint, earth, cedar
M flavor
Dry / H acid / M+ tan / M alc / M+ body / M+ fin
Photo by 'Rockher' (네이버 블로그 '와인 한 잔, 세상 한 모금')
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