일 | 월 | 화 | 수 | 목 | 금 | 토 |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
- Sangiovese
- Chenin Blanc
- Wine study
- 와인 시음
- winetasting
- champagne
- 샤도네이
- wine tasting
- WSET level 3
- 와인
- Nebbiolo
- 샴페인
- 샤르도네
- Riesling
- 와인공부
- Pinot Noir
- 네비올로
- 티스토리챌린지
- Sauvignon Blanc
- 블라인드 테이스팅
- 산지오베제
- 와인테이스팅
- 피노누아
- 와인시음
- 오블완
- 리슬링
- Chardonnay
- WSET
- RVF
- wine
- Today
- Total
Wines & Bones : 소비치의 와인 그리고 정형외과 안내서
[와인시음] Latium Morini 'Campo le Calle' Soave 2019 - 소아베 '캄포 레 칼레' 라티움 모리니 2019 본문
[와인시음] Latium Morini 'Campo le Calle' Soave 2019 - 소아베 '캄포 레 칼레' 라티움 모리니 2019
소비치 2023. 1. 21. 07:18
Latium Morini 'Campo le Calle' Soave 2019
소아베 '캄포 레 칼레' 라티움 모리니 2019
[Specification]
지역 : Italy / Veneto / Soave DOC
품종 : 100% Garganega
알콜 : 13.5%
내 점수 : 86 pts
[Tasting note]
"부드럽고 신선함!"
색은 연한 금색으로 가고 있다. 향에서는 진득한 MLC의 버터와 요거트 풍미가 느껴지고, 복숭아, 멜론등의 익은 느낌이 난다. 약간 토스팅한 견과류의 쌉싸름하고 스모키한 향이 올라온다. 입에서는 산도가 중간이상으로 살아있으며, 밸런스가 좋으나 피니시가 짧은 편이다. 끝에서는 쌉싸름한 토스트 아몬드 느낌이 온다.
"Soft and fresh!"
The color is going to light gold. In the nose, there is the butter and yogurt from MLC, and the ripe feeling of peach and melon. The bitter and smoky aroma of toasted nuts follows. At the palate, the acidity is more than medium, and the balance is good, but the finish is short. At the end, there is a bitterness of toasted almonds.
M- Lemon-Gold
M aroma (1'=2'>3')
Peach, Melon / Butter, Yogurt / Hint of honey, toasted almond
M flavor
Dry / M+ acid / M alc / M+ body / M- fin