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[와인시음] Domaine Du Pelican Arbois Trois Cepages 2018 - 도멘 뒤 펠리칸 아르부아 트로이 세파주 2018 본문
Wine & More/Wine tasting
[와인시음] Domaine Du Pelican Arbois Trois Cepages 2018 - 도멘 뒤 펠리칸 아르부아 트로이 세파주 2018
소비치 2023. 8. 17. 15:18반응형
![](https://blog.kakaocdn.net/dn/OupXA/btsnZJOXRv9/SlrQymkRpq0GTcdJ6bvve1/img.jpg)
Domaine Du Pelican Arbois Trois Cepages 2018
도멘 뒤 펠리칸 아르부아 트로이 세파주 2018
[Specification]
지역 : France / Jura / Arbois
품종 : 60% Pinot Noir, 35% Trousseau and 5% Poulsard
알콜 : 12.5%
양조 : The grapes are 100% de-temmed and fermented in vats. Maceration time is around a week. The wine is aged in mostly neutral 228-liter barrels for 10 months before being bottled.
내 점수 : 91 pts
평균가 : $43
재구매의사 : 5/10
[Tasting note]
여름용 와인
과일은 잘 익은 느낌으로 코에서 딸기, 익은 체리, 블러드오렌지의 달콤새콤함이 느껴진다. 끝에서는 히비스커스 차가 스쳐간다. 입에서는 산도가 전반적인 분위기를 이끌고, 가벼운 바디는 깔끔한 피니쉬로 이어진다. 여름에 온도를 낮춰서 마시기 좋은 와인이며, 음식과 맞춘다면 더 좋을 것 같다.
Summer wine
The fruit feels ripe with the sweetness of strawberries, ripe cherries, and blood oranges. At the end, a hibiscus tea passes by. In the mouth, acidity leads the flavor and light body goes to a clean finish. It is a good wine to drink cool in summer, and it would be better with the food.
M ruby
M+ aroma
Strawberry, Ripe Cherry, Blood Orange, Hibiscus tea
M flavor
Dry / H acid / M alc / M- body / M fin
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