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[와인시음] Deutz Brut Classic NV - 도츠 브뤼 클래식 NV 본문
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![](https://blog.kakaocdn.net/dn/bOOdBf/btsjD8TOxI3/Fn06DTbZWvTlh87uaFktb1/img.jpg)
Deutz Brut Classic NV
도츠 브뤼 클래식 NV
[Specification]
지역 : France / Champagne
품종 : 33% Pinot Noir, 33% Chardonnay, 33% Pinot Meunier & 1% Other
알콜 : 12%
양조 : Residual Sugar - 8.5 g/L
내 점수 : 92 pts
평균가 : $46
재구매의사 : 7/10
[Tasting note]
달달한 과일풍미와 적절한 빵내음!!
노란사과, 배, 아카시아풍미와 빵내음이 적절하게 조화를 이룬다. 피니쉬에서 아몬드의 쌉쌀함도 느껴진다. 산도는 좋고 약간의 유질감이 중심을 잡아준다. NV Champagne 중에서 항상 맛있게 마셨던 샴페인이다. 가끔 싸게 보이는데 그때마다 한개씩 집어놔야겠다
Fruity flavor and proper bread smell!!
Yellow apples, pears, acacia flavors, and bread smell are properly harmonized. I can also feel the bitterness of almonds in the finish. The acidity is good and a little bit of oiliness make the center. It's the champagne I always enjoyed among lots of NV Campagne.
P gold lemon
M+ aroma
Acacia, Yellow apple, Pear, Bread, Almond
M flavor
Dry / H acid / M alc / M body / M fin
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