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[와인시음] Chablis 1er Cru Montmains 2018 Dufouleur Père & Fils - 샤블리 프리미에 크뤼 몽망 2018 뒤플뢰 페르 피스 본문
[와인시음] Chablis 1er Cru Montmains 2018 Dufouleur Père & Fils - 샤블리 프리미에 크뤼 몽망 2018 뒤플뢰 페르 피스
소비치 2023. 2. 23. 17:52<포도클럽 시음회>
Chablis 1er Cru Montmains 2018 Dufouleur Père & Fils
샤블리 프리미에 크뤼 몽망 2018 뒤플뢰 페르 피스
[Specification]
지역 : France / Bourgogne / Chablis / Montmains 1er Cru
품종 : 100% Chardonnay
알콜 : 13%
양조 : fermented in stainless steel followed by malolactic conversion
내 점수 : 91 pts
[Tasting note]
샤블리다운 샤블리
신선한 시트러스와 청사과 풍미를 풍기며 끝에서 살짝의 젖은 돌의 느낌이 든다. 약간의 요거트 풍미는 무게감을 주고 찌르는 산도를 다듬어준다. 입에서 산도는 기분좋게 침이 고이게 하고, 약간의 유질감은 부드럽게 이어지며 살짝의 짭짤한 느낌도 남긴다. 샤블리에선 프리미에 크뤼급의 농축미에 오크를 쓰지않고 약간의 젖산발효만 진행한 단순한 스타일이 가장 좋게 느껴진다.
It's a typical Chablis.
It has a fresh citrus and green apple flavor and a hint of wet stone at the end. The flavor of yogurt gives a little body and trimes the stinging acidity. The acidity is mouth watering and slight oiliness makes soft mouthfeel, and also there is a little salty flavor at the end. In Chabils, for me the simple style with a slightly malolactic conversion without using oak is the best, and if it is premier cru, it will be perfect.
Pale Lemon
M+ aroma
lemon, green apple, white blossom, wet stone / cream, yogurt
M+ flavor
Dry / H acid / M alc / M body / M fin
![](https://blog.kakaocdn.net/dn/opHRG/btrZIctQ1xM/rKgVe7JhgsXKKES1q3duAK/img.jpg)