일 | 월 | 화 | 수 | 목 | 금 | 토 |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
Tags
- 피노누아
- Chardonnay
- 와인테이스팅
- 샤도네이
- 리슬링
- 샤르도네
- 네비올로
- 블라인드 테이스팅
- winetasting
- Sangiovese
- 산지오베제
- WSET
- wine
- Riesling
- 티스토리챌린지
- RVF
- 와인공부
- Wine study
- 오블완
- Nebbiolo
- 와인
- wine tasting
- 와인 시음
- champagne
- Sauvignon Blanc
- 샴페인
- 와인시음
- Pinot Noir
- WSET level 3
- Chenin Blanc
Archives
- Today
- Total
Wines & Bones : 소비치의 와인 그리고 정형외과 안내서
[와인시음] Rietsch Les Mains Libres 2020 - 라이치 레 메인 리브레 2020 본문
Wine & More/Wine tasting
[와인시음] Rietsch Les Mains Libres 2020 - 라이치 레 메인 리브레 2020
소비치 2023. 6. 25. 22:12반응형
Rietsch Les Mains Libres 2020
라이치 레 메인 리브레 2020
[Specification]
지역 : France / Alsace / Mittelbergheim
품종 : 100% Savagnin Rose
알콜 : 13.2%
양조 : Maceration of whole clusters for a dozen days. No added sulfites / 9 months on tank lies
내 점수 : 88 pts
평균가 : -
재구매의사 : 3/10
[Tasting note]
생각보다 신선하고 독특한 와인...
자몽, 빨간사과, 오렌지의 껍질의 풍미가 신선하게 느껴진다. 입에서는 산도가 매우 좋고 침을 고이게 하며 약간의 탄닌감과 어울어져 밸런스를 이룬다. 약간의 시큼함과 미탄산은 거북하기 보다는 재미요소로 다가온다. 어느 음식과 매칭해도 잘 어울릴 수 있는 와인이다
Fresh and unique wine...
The flavor of grapefruit, red apple and orange peel is fresh. The acidity is very good in the mouth, so it accumulates saliva and harmonizes with a little tannin feeling to balance. Slightly sour and slightly bubbliness are approaching as elements of fun, not cramped. The wine goes well with any dish
M Hazy Orange
M aroma
Grapefruit, Red apple, Orange zest
M flavor
Dry / H acid / M- tan / M alc / M body / M fin
반응형